girişi yenilemişiz çok heycanlandım ama tıklayınca gene aynı manzara vardı..

boğucu bir havası var bu sitenin en basit örnek şu fon mesela..resmi,soğuk ve ölü..
nolurr bişeyler yapın!!!(walla teknik bilgim yetersiz yoksa kolları sıvardım ağlamaktan önce)
kapağı değişmekle olmaz sadece.
bence anasayfadaki başlıklar yukarıda ya da sağda/solda alt alta dizili olabilir ama tüm sayfayı kaplamasın..ve mehmet atlı'nın değişen resimleri, girerken ufak bi müzik kutusuyla o eşşsiz sesi eşlik etsin bize..hem ciddi bir hareketlilik de katacaktır (sitenin fazlasıyla ihtiyaç duyduğu şey şu 'hareketlilik')..siteye girilen yeni herşey küçük bir alanda verilsin gene..fon rengi mutlaka değişsin siyah fon daha etkili olurdu gibi (ya da açık canlı renkler aa bak wenda'daki fon da süper olabilir hem tanıdık hem buruk)..dizmişim padişah edasıyla tüm emirleri (tüm değişikliller yapıla tez 40 pare top atışıyla duyrula falan

) mehmet atlı'yı sevenler olarak birçok şeyi bir arada bulabildiğimiz güzel bir fırsat bu site daha iyisi elbetteki hedefimiz olmalıdır malum içerik kadar görsellikle de çok şey yakalanır..yeni üye kazanmaktan geçiyorum bu siteyi sık ziyaret edenler olarak en azından içimiz açılsın ömrümüz uzasın

istiyorum..
biri beni durdursun..ne çok yazdım..amma da dolmuşum haa..sevgilerr...